Vrijvoelen.com

Vrij Voelen Logo

Pip is eigenlijk altijd een goede slaapster geweest. Met normale fases hebben wij nooit hoeven klagen. Tot afgelopen december ze ineens heftige nachtmerries kreeg. Eerst even aankijken natuurlijk maar het was niet gewoon een nachtmerrie. Maar volgens Dr. Google nachtangsten. Ze lijkt wakker maar kijkt dwars door je heen en ze mega bang. Als mama kon ik haar niet troosten en geruststellen dit is als moeder het ergste wat er is. Gelukkig mag ik Aniek tot mijn vriendenkring noemen en kon ik haar savonds te appen voor advies. (want de mensen die ons kennen weten dat wij erg nuchter zijn). Maar dit konden we niet op zn beloop laten. Ze ging iedere dag witter zien.
Pip kreeg op een gegeven moment iedere nacht een nachtangst. Ook een keer bij Aniek toen ze ging logeren. Dus Aniek sprak haar gevoel uit dat we eerst gingen kijken of het bed goed stond deze kon beter nadat ze gewicheld had. En via een kind luister afstemming heeft Aniek geprobeerd Pip haar energie weer juist te krijgen en het weer haar eigen energie te laten zijn en tijdens de afstemming samen met Pip de nachtangsten verwijderd. En vanaf moment 1 slaapt Pip weer rustig en geen nachtangst of zelfs nachtmerrie meer gehad.

Lieve Aniek dankjewel dat je ons Pipskie met jou methodes hebt kunnen helpen. Ik raad het iedereen aan als je het even niet weet. Ons lijntje is kort maar ik gun iedereen een Aniek ❤

Geef een reactie