Vrijvoelen.com

Vrij Voelen Logo
Luisterkind

Luisterkind

Wat is luisterkind?

Luisterkind is een methode om op afstand (energetisch) contact te leggen met een kind of volwassene, om antwoorden op hun vragen naar boven te halen en waar mogelijk directe veranderingen te bewerkstelligen. De Luisterkind Methode is ontwikkeld door Diana Hendriks.

Voor wie?

Voor kinderen én volwassenen.
Voor kinderen
Kinderen laten vaak via hun gedrag, lichaam of emoties weten dat er ‘iets’ aan de hand is. Als ouder kun je er niet altijd je vinger op leggen. Het is vaak gissen wat er nu echt speelt. Vaak zijn de kinderen te jong of kunnen ze niet goed onder woorden brengen wat er aan de hand is. Een afstemming kan hierbij helpen.

* Voor kinderen tussen 10 en 18 jaar is het noodzakelijk dat zij zelf ook toestemming geven voor de aanvraag van een Luisterkind afstemming, tenzij zij daar niet toe in staat zijn, als er sprake is van een communicatieprobleem door wat voor reden dan ook. Vanaf 18 jaar dienen zij zelf een aanvraag te doen voor volwassenen.

Voor volwassenen…
omdat er momenten zijn waarop je vastloopt. Je hebt behoefte aan antwoorden op vragen of bij het oplossen van problemen, in je relatie, op het werk, bij onbegrepen lichamelijke klachten of je behoefte hebt aan nieuwe inzichten.

Hoe werkt het?

Dit is een fantastische methode. Ik ga in gesprek met de energie van de aanvrager en maak contact met hun onderbewuste. Nu hoor ik je denken: huh, maar hoe dan? Vergelijk het maar met een radiozender; als je de knoppen op de juiste frequentie draait, krijg je muziek. Dit kan dus ook met de energie van jou of je kind.
Iedereen kent wel het gevoel wanneer je een ruimte binnenkomt waar net een ruzie is geweest, zonder dat je deze ruzie hebt meegemaakt. Dat gevoel is de energie die er nog hangt.
Wanneer ik een luisterafstemming maak, stem ik mezelf af op de aanvrager of degene voor wie de aanvraag is. Ik voer een gesprek met het onderbewustzijn

van deze persoon. Wist je dat 95% van ons gedrag wordt gestuurd door ons onbewustzijn? Onbewust weten we heel veel; deze antwoorden komen niet uit het hoofd maar uit het hart. Samen gaan we in gesprek op zoek naar de antwoorden die jij zoekt. Dit alles werk ik uit op papier  en dat heet de Luisterkind-afstemming.

Je mag alle vragen stellen waar je graag antwoord op wilt krijgen.
Ik ben geen deskundige of alwetende op al die gebieden, maar ik neem je mee aan de hand en help jou om de antwoorden te vinden. En weet je wat zo fijn is? Dit gebeurt allemaal energetisch, wat betekent dat je lekker thuis kunt blijven terwijl dit voor je wordt gedaan. Loop je vast met jezelf of met jouw kind? Weet je niet waar te beginnen? Neem dan contact met mij op!

Luisterkind is geschikt voor iedereen.
Vaak wordt Luisterkind ingezet wanneer je vastloopt op een bepaald punt in je leven of wanneer je extra handvatten wilt voor het gedrag van je kinderen. De vragen kunnen uiteenlopen.
Hier zijn een paar voorbeelden;

❣  Mijn dochter plast nog steeds in bed. Wat kunnen we eraan doen?
❣  Wat wil ik met mijn relatie?
❣  Wat heb ik nodig op werkgebied.
❣  Waarom ben ik zo bang voor spinnen?
❣  Hoe komt het dan mijn dochter zoveel huilt?
❣  Mijn zoontje loopt vast op school?
❣Wat kan hem helpen?

Je VrijVoelen en dit tot in de kern voelen

Plan nu een afspraak in!

Je mag alle vragen stellen waar je graag antwoord op krijgt. Ik ben geen deskundige of alwetende op al die gebieden, maar ik neem je mee aan de hand en help jou om de antwoorden te vinden. En weet je wat zo fijn is. Dit gebeurd allemaal energetisch, dat betekent dat je lekker thuis kan blijven terwijl dit voor je gedaan wordt. Loop jij vast met jezelf of met jouw kind? Weet je niet waar te beginnen?
Neem dan contact met mij op!