Vrijvoelen.com

Vrij Voelen Logo
aniek 2

 

Hallo daar, mijn naam is Aniek Hurks en ik woon samen met mijn twee kinderen en vriend in Zundert.

Ik voel me gezegend met het leven dat ik mag leiden, maar dit is niet altijd zo geweest. Soms moeten er heftige situaties plaatsvinden voordat je uit je schulp kruipt.

Ik ben gescheiden van de vader van de kinderen, wat een pittige periode was, maar achteraf gezien heeft deze tijd me veel gebracht. Na deze periode ben ik mezelf verder gaan ontwikkelen en heb ik verschillende opleidingen en studies gevolgd. 

Hierdoor heb ik veel geleerd en zelf ervaren en gevoeld dat je in staat bent je eigen geluk te creëren.
Betekent dit dat altijd alles voor de wind gaat?

Nee, natuurlijk niet, de kunst zit hem in hoe je met lastige en uitdagende situaties omgaat, want je hebt altijd een keuze in hoe je met situaties omgaat. Naar de wereld kijken vanuit liefde in plaats vanuit angst. Controle krijgen over je eigen leven en je daardoor vrij voelen is een gevoel dat ik iedereen van harte gun!

Liefs, Aniek