Vrijvoelen.com

Vrij Voelen Logo
Luisterkind

Luisterkind

Wat is luisterkind?

Luisterkind is een methode om met een kind of volwassene op afstand (energetisch) contact te leggen, de antwoorden op zijn of haar vragen naar boven te halen en waar mogelijk direct een verandering door te zetten. De Luisterkind Methode is ontwikkeld door Diana Hendriks.

Hoe werkt het?

Dit is een fantastische methode, ik ga in gesprek met de energie van de aanvrager en maak contact met hun onderbewuste. Nu hoor ik je denken huh, maar hoe dan? Vergelijk het maar met een radiozender, als je de knoppen op de juiste frequentie draait krijg je muziek. Dit kan dus ook met de energie van jou.

Iedereen kent wel het gevoel wanneer je een ruimte in komt waar net een ruzie is geweest zonder dat je deze ruzie mee hebt gekregen. Dat gevoel is de energie die er nog hangt.

Wanneer ik een luisterafstemming maak stem ik mezelf af op de aanvrager of op degene voor wie de aanvraag is. En voer een gesprek met het onderbewustzijn van deze persoon. Onbewust weten we heel veel, deze antwoorden komen niet uit het hoofd maar uit het hart. Samen gaan we in gesprek op zoek naar de antwoorden die jij zoekt. Dit alles werk ik uit op papier en dat heet de Luisterkind-afstemming.
Luisterkind is geschikt voor iedereen. Vaak wordt luisterkind ingezet als je vast loopt op een bepaald punt in je leven. Of als je extra handvatten wilt voor het gedrag van je kinderen. De vragen kunnen uiteen lopen.

Hier zijn een paar voorbeelden;

  • ❣  Mijn dochter plast nog steeds in bed, wat kunnen we
    eraan doen?
  • ❣  Wat wil ik met mijn relatie?
  • ❣  Wat heb ik nodig op werkgebied?
  • ❣  Waarom ben ik zo bang voor spinnen?
  • ❣  Hoe komt het dat mijn dochter zoveel huilt?
  • ❣  Mijn zoontje loopt vast op school.. Wat kan hem helpen?

Jezelf vrij voelen en dit tot in de kern voelen

Plan nu een afspraak in!

Je mag alle vragen stellen waar je graag antwoord op krijgt. Ik ben geen deskundige of alwetende op al die gebieden, maar ik neem je mee aan de hand en help jou om de antwoorden te vinden. En weet je wat zo fijn is. Dit gebeurd allemaal energetisch, dat betekent dat je lekker thuis kan blijven terwijl dit voor je gedaan wordt. Loop jij vast met jezelf of met jouw kind? Weet je niet waar te beginnen?
Neem dan contact met mij op!