Vrijvoelen.com

Vrij Voelen Logo

Hoi allemaal,
Ik heb de Trauma Buster Therapy ondergaan bij Aniek en ik kan jullie zeggen dat het uiteindelijk heel goed is meegevallen, aangezien ik er zo’n enorme stress en schrik voor had. Het is dan ook een lastige, moeilijke situatie, een zwaar niet alledaags onderwerp dat ik al jarenlang met mij meedroeg en hiervan ook neveneffecten ondervindt. En toch heb ik erom kunnen lachen! Raar maar waar! 🫶🏼
Dankzij de hulp van Aniek ging alles als vanzelf en ben ik het goed doorgekomen.
We deden het samen! Ze doet met u mee, wat ook verlichting en vertrouwen geeft om uzelf open te stellen en volledig te kunnen geven tijdens de behandeling.
Ze heeft een ontzettend fijne en zachte energie waardoor ik gelijk op mijn gemak was.
Het voelde als thuiskomen, een gevoel dat ik niet rap heb. Kortom een topper van formaat op alle gebied, een ware aanrader!
Groetjes uit België

Geef een reactie