Vrijvoelen.com

Vrij Voelen Logo

Wat zijn wij gelukkig dat we Aniek hebben komen laten wichelen.
Na dik 2,5 jaar niet doorslapen en echt alles maar dan ook alles geprobeerd te hebben was Aniek eigenlijk onze laatste hulp lijn.
Nik sliep tot ongeveer 1u in zijn eigen bedje en werd dan altijd in paniek wakker. Niks was er dan goed, alleen maar huilen en van zijn kamer af willen, in het begin wilde hij naar beneden waar hij dan in slaap viel. Ook tussen ons in, was het goed.
Na het wichelen bleek de kamer van Nik heel onrustig, bij onze dochter was een rustigere plek gevonden en daar zijn bed geplaatst. En na welgeteld 1 nacht, sliep Nik!! Heel de nacht, zelfs tot 7.30… Nu naar het plaatsen van de bron corrector, slapen ze nog samen en is Nik een heel ander uitgerust kind. Hij eet weer, is vrolijk en is een heerlijke 3 jarige peuter.
Bedankt lieve Aniek, je bent voor ons echt een wonder!!

Geef een reactie